Gel voor het bleken van tanden en het gebruik ervan

 

Velen van ons vertrouwen op sigaretten of koffie (of zelfs beide!) in een poging om ons slappe energieniveau een boost te geven en ervoor te zorgen dat we genoeg mentale kracht hebben om de rest van de dag door te komen. Wat velen van ons echter vaak over het hoofd zien, is dat wanneer we deze stoffen innemen, dit betekent dat onze tanden daardoor verkleuren en hoewel de effecten in het begin minimaal zijn, kunnen en zullen ze zich in de loop van de tijd ophopen. Ze bouwen zich zo op dat het hele oppervlak van onze tanden bedekt is met een onaangename vlek die kan variรซren van onopvallend tot zo opvallend dat je volledig blind zou moeten zijn om het te missen. Godzijdank voor de gel voor het bleken van tanden waarmee we thuis tanden kunnen bleken.

Gel voor het bleken van tanden is een buitengewoon alledaags product en toch hebben velen van ons geen flauw idee hoe het werkt en hoe het ook zij, wij mensen zijn nogal ongerust over dingen die we niet begrijpen. Veel mensen zijn uiterst voorzichtig en ongerust over het gebruik van dergelijke producten, omdat ze bang zijn dat ze een gruwelijke bijwerking zullen krijgen van de chemicaliรซn in de gel, zoals schade aan hun tanden, irritatie van hun gevoelige tandvlees of zelfs uitslag op hun Wittenende gels.

Alle bleekgels bevatten een van de twee chemicaliรซn, waterstofperoxide of carbamideperoxide, die worden gebruikt om de tanden een wittere tint te bleken en ze bereiken deze opmerkelijke prestatie wanneer de zuurstof in het peroxide wordt afgebroken tot zuurstofmoleculen die vervolgens de poriรซn doordringen van de tanden.

Hoe beรฏnvloeden de vlekken op tanden eigenlijk hun glans? Heel eenvoudig: ze blokkeren de vrije en gemakkelijke doorgang van licht door de tanden, waardoor er minder licht door wordt gereflecteerd, wat op zijn beurt de tanden een extreem dof en dof uiterlijk geeft.

Mensen die nog nooit een gel voor het bleken van tanden hebben gebruikt, roepen de vraag op: zijn er bijwerkingen bij deze producten? Ja dat is er. Als u merkt dat u last heeft van een lichte tinteling of gevoelloosheid van het tandvlees waar u de gel op aangebracht heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, dit is volkomen natuurlijk en zal na korte tijd verdwijnen en de effecten zijn niet ernstig of permanent. . Thuis tanden bleken is zo eenvoudig!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *