K9 Professional Pet Shop Zagreb: Vaša Prva Stanica za Sve Pseće Potrebe

Tražite li sve što vam je potrebno za vašeg ljubimca psa u Zagrebu? Ne tražite dalje od K9 Professional Pet Shop! Nudimo širok izbor hrane za pse, pribora i opreme za pse, kao i usluge njege i dresure.

Hrana za pse:

U K9 Professional pet shop zagreb nudimo širok izbor hrane za pse najvišeg kvaliteta, od super premium hrane do hrane za pse po mjeri. Također nudimo specijaliziranu hranu za pse s alergijama ili osjetljivostima. Naši stručni zaposlenici vam mogu pomoći da odaberete savršenu hranu za vašeg psa.

Pribor i oprema za pse:

Imamo sve što vam je potrebno da vaš pas bude sretan i zdrav, od igračaka i posuđa za hranu do ležaja i ogrlica. Također nudimo širok izbor modnih dodataka za pse, kao što su majice, kape i ogrlice.

Usluge njege i dresure:

U K9 Professional Pet Shopu nudimo razne usluge njege i dresure za pse. Naši iskusni njegovitelji mogu kupati vašeg psa, ošišati ga i orezati mu nokte. Također nudimo lekcije dresure za pse svih rasa i veličina.

Zašto odabrati K9 Professional Pet Shop?

  • Nudimo širok izbor proizvoda i usluga za pse najvišeg kvaliteta.
  • Naši stručni zaposlenici su vam na raspolaganju da vam pomognu da pronađete savršene proizvode za vašeg psa.
  • Posvećeni smo pružanju izvrsne usluge kupcima.
  • Voljimo pse i želimo da se vaš pas osjeća voljeno i sretno.

Posjetite nas danas!

K9 Professional Pet Shop nalazi se u Zagrebu. Otvoreni smo od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a subotom od 9 do 14 sati. Također možete kupiti naše proizvode online na našoj web stranici.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *