Vægmaling – DIY Interiør Vægmaling Tips

At male vægge plejer at være nemmere end lofter, de er mere tilgængelige, og det er et spørgsmål om bare at trække møbler væk fra væggene og dække gulvet og dit væk. Selvom maling af vægge er renere skåret, kan der stadig begås fejl. Her er de fem største, når du maler vægge til dit indvendige vægmalerprojekt.

o Manglende eller for lidt forberedelse. Det jeg refererer til er at udfylde revner og huller inden maling. Dit forberedelsesarbejde er afgørende for at bestemme resultatet og det færdige produkt af ethvert job, du udfører. Når det kommer til maling, så husk, at 95% er forberedelse og 5% er færdigarbejde. Du holder dig til den regel, og du kan umuligt gå galt. OKAY!

o For meget spartelmasse eller spackle på væggene. Jeg har set nogle mennesker og været på redningsmissioner, hvor folk har taget fejl, og det ser ud til, at der enten er sket et par ting, for det første har det set ud til, at de stod tilbage og kastede det på væggene på afstand eller deres to år. gammelt barn kom ind på værelset, mens de fik kaffe og holdt en gipsfest. I så fald har jeg brugt timer på at slibe og få væggene tilbage til en anstændig overflade at arbejde med. Der er virkelig ingen grund til at overfylde dine vægge, tag dig god tid til at slappe af og have det sjovt, smide noget filler eller Spackle efter nogen, nyd processen med at forberede dine vægge, og du siger “yeah right whatever”. Men seriøst nu, bare et par lette skimme, hvis du ikke får det første gang, lav en ny skimning, det vil spare timevis af rystende arbejde, tro mig.

o Undladelse af at røre din maling og si den gennem en strømpe for at fjerne stumper af fremmed skrammel og sånt. Bare fordi det er en ny dåse maling, og de har rystet det op i butikken, betyder det ikke, at det er rent, og det betyder ikke, at det er rørt godt. Gør det til en øvelse, hver gang du åbner en dåse maling ny eller gammel at gøre disse to vigtige ting, og dine vægge vil ikke ligne månens overflade og have stumper af fremmed materiale på dem.

o Maling af vægge med forkert teknik. Ved påføring af Trætjære på vægge FÅ EN RULLE ELLER FORLÆNGERSTÅL. Rul den ikke i hånden, du har brug for pæne lange strøg fra loft til gulv, og du behøver ikke arbejde fra en trappestige, alt kan nås fra stående. Du skal tage rigeligt på og lægge det tilbage i den våde kant. Denne metode giver dig mulighed for at blive ved med at flyde og bevæge dig uden en pause i din pels, hvilket giver mulighed for et pænt, jævnt lag maling… åh og glem ikke at male et andet lag. En flot bygning på væggen giver bedre rengøring, og hvis du skulle fylde dine vægge før første lag, stopper det dårlige blink eller pletter i det endelige produkt.

o Værktøjsfejl – en billig og grim rullemanchet. Prøv ikke at gå efter syntetiske ærmer eller svampeærmer, selvom det syntetiske ærme kan bruges, hvis du ikke har andre muligheder. Problemet med disse ærmer er, at de bare ikke kan få nok maling på, og når du snakker vægge, har du brug for godt flow og masser af glidning på. Det du har brug for er! og jeg sværger til dem, det er de eneste jeg bruger og har gjort i årevis FÅRSKINDET ELLER LAM ULD RULLE DÆKKER. Jeg foretrækker personligt den senere selv lammeskind eller lammeuld. Det efterlader mig med en dejlig glat finish, selvom jeg virkelig lægger pelsen tungt på. Fåreskindsærmer er lidt grovere, hvilket nok gør dem bedre til ting som murværk eller ru overflader. Jeg bruger dem hovedsageligt til pudset murværk, hvor jeg kan lægge rigeligt på. De tager lidt tid at indlæse i starten, men når de først er fyldt, er de glatte og nemme at bruge. Prøv både syntetisk og lammeuld, jeg garanterer, at du vil gå til lammeuldsbetrækket, de vaskes et helt ton lettere ud, og når de først er renset ordentligt ud, vil de holde dig i årevis. Du kan ikke slå naturlige fiberprodukter, når det kommer til at male vægge.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *