Gel voor het bleken van tanden – hoe kan het u helpen?

U vindt tegenwoordig tal van unieke producten op de open markt die beschikbaar zijn om mensen te helpen bij het bleken van hun tanden. De gel voor het bleken van tanden is een van de meer populaire opties en zeker een van de meer effecttypes. U zult merken dat gel voor het bleken van tanden ook een van de goedkoopste is, wat belangrijk is, aangezien iedereen het op deze manier kan betalen en niet alleen de mensen die grote hoeveelheden geld hebben.

Wat zijn de details

U vindt op de markt een paar verschillende merken gels voor het bleken van tanden waaruit u kunt kiezen, waaronder enkele van de topnamen zoals Opalescence, Nite-White, Achromasia en Nupro-Gold. Deze soorten producten gebruiken de chemische glycerine als hun basis die functioneert door het uitdrogen van de pulp van de tanden van de patiรซnt en ook de vlekken van hun tanden verwijdert.

De gel laten aanbrengen

Het aanbrengen van de gel is typisch een snel en eenvoudig proces. De eerste stap is om uw tanden te poetsen en te flossen voordat u het bakje plaatst, en vervolgens een kleine hoeveelheid gel voor het bleken vanย Wittenende gelsย tanden halverwege de voorkant van elke tand in het bakje te doen. Daarna dop je de spuit af en bewaar je hem voor de volgende behandeling totdat je hem eindelijk hebt afgemaakt. Plaats het bleekbakje op de juiste manier in uw mond over uw tanden en sluit het bakje dan stevig tegen uw tanden aan.

Vergeet niet om de extra gel van uw tanden en bakje af te vegen nu dat is aangebracht, dan zult u het bakje meestal enkele uren dragen. Hoe lang het dienblad moet worden gedragen, hangt af van hoe ernstig de verkleuring van de tanden van de persoon is. Zodra het bakje de juiste tijd op uw tanden heeft gezeten, verwijdert u het bakje en spoelt u uw tanden en tandvlees af. Borstel eventueel achtergebleven gel weg.

Op dit punt moet het bakje worden schoongemaakt door het onder koud stromend water te plaatsen totdat de gel volledig is afgewassen en vervolgens moet het bakje worden opgeborgen in de houder die bij de verpakking is geleverd.

De voordelen

Gel voor het bleken van tanden heeft tal van voordelen, en met name een voordeel is dat de resultaten zowel snel als langdurig zijn. Het bleken van tanden kan tot acht tinten witter of zelfs meer gaan, en het eindresultaat is dat de kans groot is dat het permanenter is dan bij veel andere procedures voor het bleken van tanden.

Het is ook belangrijk dat mensen erkennen dat ze de keuze hebben om deze procedure zelf te doen of naar de tandarts te gaan en het daar te laten doen.

U zult zeker extra kosten hebben om voor deze services te betalen, maar veel mensen vinden het de moeite waard om te beseffen dat ze het op de juiste manier doen en dat ze de best mogelijke resultaten zullen behalen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *